duminică, 23 ianuarie 2011

Imagini machiaj foto

Fie ca esti blonda, bruneta sau roscata, indiferent de culoarea ochilor, machiajul foto trebuie sa fie intens, culori pigmentate, care sa intensifice privirea.
Iata cateva imagini cu machiaj pentru fotografie.






4 comentarii:

  1. hei, buna. tot urmaresc blogul tau, si-mi place. invat lucruri destul de interesante. am o intrebare sau nu stiu, problema. de curand am inceput sa port ochelari si nu ma mai pot machia cum o faceam inainte. nu stiu daca tu ai postat ceva despre aceasta "problema" dar daca ai facut-o imi poti lasa un link aici sau la mine pe blog.
    ei bine, eu sunt vopsita roscat inchis, am ochii verzi, fata ovala iar rama la ochelari este subtire rosu-visinie daca te poate ajuta.

    multumesc
    luciana

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lucylle. Intr-adevar, persoanele care poarta ochelari au un alt stil de machiaj. Ceea ce este important: e vorba de miopie sau hipermetropie. In functie de aceasta, poti sa iti alegi machiajul potrivit.

    Am scris un post, dedicat persoanelor ce poarta ochelari:
    http://makeupmoments.blogspot.com/2009/07/machiajul-persoanelor-care-poarta.html

    In ceea ce priveste nuantele care sa se asorteze cu irisii si cu parul, lucrurile raman la fel: roscatelor cu ochii verzi li se potrivesc nuante calde (gama de nuante pe care le gasesti toamna in padure). Ti se potrivesc de asemenea fardurile: piersica, auriu, roz, marouri. Intensitatea lor conteaza in functie de tipul de probleme optice pe care le trateaza ochelarii tai: hipermetropie sau miopie.



    Toate frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. desi am ochelarii de vreo 3 luni nu stiu daca sunt pt miopie sau nu. tind sa cred ca sunt pt miopie, dar in acest moment lentila este mica, 0.5 nu influenteza prea mult. inainte de eveniment nuantele mele preferate erau cele de padure. si auriu, piersica si roz nu am incercat dar voi face o proba. iti multumesc mult.

    ma apuc sa citesc postul recomandat.

    pup

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare