marți, 21 aprilie 2009

De Paste

  • Azi m-am hotarat sa creez o categorie noua pe blogul meu, o categorie altfel. Ma tot gandesc cum sa o denumesc si am ajuns in final la "Categorie fara nume" poate din lipsa de inspiratie de moment sau pur si simplu imi place sa fie o categorie altfel, incepand chiar cu "numele" ei. :)

  • Vineri seara am plecat din Bucuresti catre micul orasel de provincie in care m-am nascut. Am ajuns tarziu, in noapte, franta dupa un drum lung si obositor. Am adormit instant, fara a mai putea asculta noutatile mamei. Dimineata m-am trezit si am ajuns in bucatarie unde abia acum am simtit mirosul de cozonaci proaspeti si pasca. Ma pregatesc sa vopsesc ouale. Degresez, clatesc, fierb, vopsesc ouale. Ce frumusele sunt, intotdeauna mi-a fost draga operatiunea asta...si eu am fost intotdeauna singura din casa care a facut-o in fiecare an.

  • Ziua trece repede, parca timpul nu mai are rabdare, e seara si e cald afara, e frumos. Ma pornesc catre episcopie, orasul zumzaie de oameni care se grabesc catre biserici. Intru in curtea episcopala, pasesc incet pe aleea cu flori, in multimea de oameni adunati regasesc chipuri cunoscute, zambitoare. Bate ora 12.00 noaptea. Veniti de luati lumina! E seara Invierii. Zeci de luminite sunt acum aprinse in mainile tuturor. Este sublim! E ca de fiecare data, o seara unica in an!    Hristos a inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare