duminică, 5 iulie 2009

Machiajul in functie de culoarea parului

 • Parul blond
  In functie de intensitatea nuantei de blond se creeaza o armonie perfecta daca se merge pe farduri maro, albastru, turcoaz, verde, lila si gri in diverse tonalitati. Culoarea rujului care se potriveste cel mai bine blondelor este rosu, insa rozul trandafiriu se sincronizeaza cu fardurile din gama rece: lila, turcoaz, albastru.
 • Parul negru
  Pentru brunete, cele mai potrivite nuante sunt cele puternice. Astfel, movul este indragit de brunete, de altfel acesta fiind si o nuanta in trend. De asemenea, persoanelor cu parul inchis la culoare li se recomanda si o accentuare pronuntata a ochilor cu creion si mascara negru. Pentru ca este vara, sa nu uitam ca brunetelor le sta excelent cu pudra bronzanta sclipitoare. Rujul va tine cont de restul machiajului si poate varia de la nuante de rosu intens pana la nuante sidefate de maro.
 • Parul roscat
  Se utilizeaza tonuri calde: maro, oranj, olive, bej, crem, auriu, verde cald, bronz. Rujul poate fi in orice nuanta de rosu.
 • Parul saten
  Satenele sunt fericite, intrucat li se potrivesc toate culorile de make-up. In acest caz, trebuie sa se tina cont de celelalte caracteristici mentionate: culoarea ochilor, a tenului, a vestimentatiei etc.
 • Parul grizonat
  Pentru persoanele cu parul grizonat recomand evitarea nuantelor de maro intrucat imbatranesc si mai mult. De asemenea, un ruj si un blush in nuante trandafirii sunt excelente si creeaza un aspect fresh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare