luni, 21 septembrie 2009

Machiaj pentru satene cu ochi albastri sau verzi

  • Asa cum am mai precizat si in alte post-uri pe acest blog, armonia unui machiaj tine de sincronizarea acestuia cu toate elementele ce ne caracterizeaza: culoarea parului, nuanta ochilor, a tenului, precum si imbracamintea si ocazia.

  • Astfel, pentru satene cu ten inchis la culoare / masliniu si ochi intr-o nuanta deschisa - albastri, gri sau verzi - (o combinatie super sexy, de altfel!) recomand farduri in nuante calde - coral, fildes, auriu, bej, precum si imbinarea unor nuante reci - roz, purpuriu - violet, mov. Daca va doriti un machiaj de seara, party, club, atunci aplicateti oricare dintre nuantele mentionate mai sus in varianta lor glamour si nu mate.

  • Aplicati eyeliner negru pe pleoapele superioare, veti avea o privire seducatoare! In plus, nu uitati sa aplicati un strat de mascara pe gene, pentru o privire intensa!

  • Blush-ul va fi piersica (in cazul fardurilor in nuante calde) sau trandafiriu - bronz (pentru culorile reci)

  • Pentru un machiaj intens, care nu poate fi trecut cu vederea sub nici o forma, alegeti un make-up smokey eyes in tonuri de violet - purpuriu - negru. Urmariti tutorialul de mai jos:

2 comentarii:

  1. buna....sunt denisa si as vrea sa merg la o petrecere si as vrea un sfat de la tine...am ochii caprui si un ten mai inchis la culoare...culoarea parului meu este...saten inchis...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dedic un post intrebarii tale. Enjoy! :)
    Daca mai ai si alte intrebari, te astept oricand!

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare