joi, 3 septembrie 2009

Machiajul in functie de tipul de piele

Machiajul pentru pielea uscata - Alegeti un fond de ten lichid, cu o consistenta cremoasa; de asemenea si rujul trebuie sa aiba o consistenta mai grasa. Pe pleoape aplicati farduri tip crema si un tus (eyeliner).
  • Machiajul pentru pielea grasa - Inainte de machiaj este musai sa aplicati o lotiune de tip astringent, specifica tenului gras. De asemenea, utilizati un fond de ten hidratant si nu uitati sa aplicati intotdeauna o pudra transparenta mata, astfel tenul dvs nu va mai avea luciul acela neplacut. Folositi nuante calde pentru ruj si fardurile de ochi.
  • Machiajul pentru pielea sensibila, deshidratata, cu tendinte de cuperoza - In mod evident, trebuie sa va hidratati intern (beti cat mai multe lichide!) si ajutati-va pielea cu o crema super hidratanta aplicata atat inainte de machiaj, dar si in fiecare seara, inainte de culcare. Folositi un fond de ten mai gras, in nuante naturale de bej-crem si mizati pe un machiaj in nuante calde - bej, crem, auriu, ciocolata, marouri.

  • Machiajul atunci cand esti bolnava - Ati observat, probabil, că pielea dumneavoastră are tendinţa de a fi palida ori de câte ori va simtiti mai rau. Aplicati un machiaj in culori mai vii, un ruj rosu si un blusj trandafiriu, spre exemplu!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare