joi, 17 septembrie 2009

Make-up pentru foto book. Cum se realizeaza un machiaj pentru o sedinta foto

In primul rand, este bine de stiut ca machiajul pentru un photo shooting este diferit de machiajul pentru oricare alta ocazie. Iata care sunt pasii ce trebuie urmati:
Hidratati-va pielea foarte bine!
Aplicati un corector in jurul ochilor si a buzleor, precum si oriunde aveti unele pete pe ten; corectorul este indicat sa il alegeti cu 2 tonuri mai deschis decat culoarea tenului dvs, in fotografii trebuie sa aveti un ten cat mai luminos!
  • Aplicati fond de ten in mod uniform pe toata fata, dar si pe umeri si decolteu.
  • Aplicati pudra! Este esentiala pentru ca fotografiile sa iasa perfect! Pudra pulbere asigura un aspect mat al tenului! Sub ochi aplicati o pudra cu un ton mai deschis, tot cu scopul de a ilumina zona ochilor.
  • In acest moment fata dvs este pregatita pentru aplicarea machiajului propriu-zis; tineti cont ca pentru fotografii este absolut necesar ca machiajul sa fie mai intens, mai evident!
  • Conturul ochiului incepe cu pleoapa superioara care va fi creionata incepand cu partea externa a ochiului si mergand aprox. doua treimi catre interiorul ochiului.
  • Indiferent ce nuante de farduri veti folosi, imediat sub spranceana trebuie aplicata o nuanta deschisa, glamour, care da senzatia de lumina!
  • In ceea ce priveste aspectul buzelor, stati departe de rujurile mate. Pentru fotografie este necesar un luciu de buze.
  • Blush-ul se va aplica intr-un mod mai evident decat in mod obisnuit se face pentru orice alt tip de machiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare