marți, 1 septembrie 2009

Specificul machiajului de toamna



Odata ce vara a ajuns la final, iata-ne in prag de schimbare a look-ului cu un machiaj de toamna. Eu simt ca toamna este anotimpul care imbina cel mai bine culorile profunde si calde, rezultatul fiind unul de un farmec aparte.
Desi acest anotimp de tranzit catre iarna ne poate parea multora dintre noi unul mohorat, totusi trebuie sa admitem ca el reprezinta o perioada vesela tocmai prin faptul ca este un moment foarte placut de a face un eveniment mult asteptat de multe dintre noi, si anume, nunta.
  • Ce machiaj sa abordam la un astfel de eveniment special si nu numai? Trebuie sa retinem faptul ca nuantele pe care le regasim in machiajul de toamna sunt dintre cele mai diverse: brun, ruginiu, pruna, ciocolata, olive, ocru, albastru fumuriu, griuri, negru, dar si portocaliu, rosu, auriu. Un machiaj realizat prin imbinarea perfecta a cel putin doua dintre nuantele "specifice" toamnei aduce cu siguranta armonie in imaginea noastra. De aseemenea, sa invatam de la toamna sa fim armonioase in tot ceea ce tine de look-ul nostru. Rujurile in nuante precum coral, portocaliu, caramiziu, visiniu, pruna sau pur si simplu un gloss transparent completeaza un aspect echilibrat al machiajului.
  • Asadar, un machiaj de mireasa in anotimpul de toamna se poate regasi intr-o paleta diversificata de nuante, ramane deci sa tinem cont de aspecte precum nuanta ochilor, a parului ori tonul de alb din rochia de mireasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare