joi, 7 octombrie 2010

Cum sa ma machiez daca port o rochie rosie?

Ce machiaj sa abordez daca voi purta o rochie rosie? Mi-a fost adresata de nenumarate ori aceasta intrebare, drept urmare m-am gandit ca ar fi bine daca as da un raspuns si aici, pe blog.

Pare complicat, dar nu este. Daca stiti cateva trucuri despre machiaj, atunci veti crea un make-up deosebit. Tineti insa cont de faptul ca machiajul trebuie sa tina cont in special de stilul dvs.

Cel mai important aspect atunci cand purtati o rochie rosie este ca rujul pe care il veti folosi trebuie sa fie exact in nuanta de rosu a rochiei respective: nici mai inchis, nici mai deschis. 

Recomand ca o rochie rosie sa fie completata de: ruj - in tonalitatea rochiei, cum mentionam mai sus - , farduri neutre si un creion ori un tus negru - pentru intensificarea privirii, rimel, blush in nuante coral, accesorii - inel, cercei, bratara  in nuante argintii.
Puteti opta pentru un ruj intr-o nuanta de rosu linistit, farduri de ochi gri - negru, rimel, blush coral ...accesorizat cu cercei argintii cu pietre rosii. Adorabil, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare