vineri, 4 septembrie 2009

Machiajul ochilor gri-cenusii ("ochii ca ploaia" - cum frumos au fost descrisi in Memoriile unei gheise)

  • Mai toate dintre noi avem ochii albastri, verzi sau caprui, desigur, intr-o paleta diversa de tonuri. Dar ce putem spune despre machiajul ochilor cenusii (gri)? Ei bine, persoanele ce au astfel de ochi sunt norocoase, intrucat cenusiul - griul este o culoare neutra, asadar orice nuanta de fard se poate folosi cu incredere. Totusi, nuantele care evidentiaza ochiul cel mai bine sunt marourile - ciocolata, violet, portocaliu, auriu.
  • Daca aveti parul saten inchis sau negru utilizati mascara negru, iar daca parul dvs este blond ori saten deschis completati machiajul cu un rimel maro - cafeniu.
  • De asemenea, recomand persoanelor cu ochii cenusii sa mizeze pe folosirea de culori intense, inchise in tonalitate, insa si un fard de un roz pal avantajeaza si evidentiaza ochii.
  • In imaginea ce insoteste acest articol se observa o intreaga paleta de nuante; precizez ca, in general, nuantele care dau o expresivitate aparte privirii in concordanta cu irisul se afla la polul opus culorii pe care acesta o are. In cazul ochilor gri-cenusii, spre exemplu, harta culorilor arata paleta de bleo-albastru.
  • Desigur, recomand sa incercati un machiaj al ochilor utilizand doua nuante, acest aspect avand doua avantaje esentiale: 1. machiajul apare mult mai profi si mai sexy; 2. utilizand corespunzator fardurile deschise si respectiv cele inchise, puteti sa va corectati unele defecte ale ochilor (de ex, ochii prea apropiati ori cei prea departati, ochii descendenti, ochii prea mici etc)

3 comentarii:

  1. Cu mare placere, va astept aici cu informatii despre make-up & beauty dintre cele mai diverse si - sper eu - si utile pentru dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte bine explicat mhltumesc :))

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare